Dinamo Moskou en Semshov bijna rond

Luc Goderis
| 0 reacties
Dinamo Moskou en Semshov bijna rond
Foto: © SC

Dinamo Moskou zit momenteel rond de tafel met Igor Semshov. Het contract van de middenvelder loopt wel nog tot aan het einde van volgend jaar, maar de Moskovieten willen hem dolgraag langer aan zich binden.

"We spreken al een tijdje over een vernieuwd, verlengd en verbeterd contract met Igor Semshov", zei Dinamo-directeur Dmitriy Ivanov aan het Russische dagblad Sports Express.  "Semshov is één van de leidersfiguren in onze club en hem verliezen zou een zware aderlating zijn.  De gesprekken zijn al ver gevorderd en ik ben er nagenoeg van overtuigd dat hij eerstdaags voor twee jaar bijtekent", aldus nog de directeur-generaal. 

Ivanov zei nog dat hij ijvert om het team te behouden dat het afgelopen seizoen een knappe zesde plaats haalde in het Russische kampioenschap.

Semshov kwam in december 2005 over van stadsgenoot Torpedo Moskou en drukte meteen zijn stempel op het spel van Dinamo.  De spelmaker is altijd goed voor een handvol doelpunten per seizoen.  Vorig seizoen vond hij vijf keer de weg naar de netten en tijdens zijn eerste jaar bij Dinamo scoorde hij zes keer.  Zijn laatste seizoen in de kleuren van Torpedo Moskou was zijn productiefste, toen was hij goed voor twaalf doelpunten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties