In de pin: Voetbalkrant geeft Blade-dvd's weg

Anthony Van der Planken
In de pin: Voetbalkrant geeft Blade-dvd's weg
Foto: © SC

Voetbalkrant mag negen dvd's van Blade: House of Chthon, het vierde deel uit de Blade-reeks, weggeven. Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op één van deze negen dvd's.

Blade: House of Chthon is het vierde deel uit de befaamde Blade-reeks. In dit nieuwe avontuur staat Blade, die over dezelfde krachten beschikt als de bloedzuigers waar hij op jaagt, maar niet de zwaktes, tegenover Marcus, een gevaarlijke vampier die erop uit is de mensheid te vernietigen. In zijn zoektocht kruist hij het pad van Krista, een oorlogsveterane uit Irak die op zoek is naar haar tweelingbroer. Blade vermoedt dat haar broer het slachtoffer is geworden van Marcus. Geholpen door wapenexpert Shen binden Blade en Krista de strijd aan met Marcus en zijn demonische creaturen. Het gevolg is een bloederige kruistocht teneinde de oprukkende vampiers te stoppen…

Voetbalkrant.com geeft jullie de kans om dit pareltje als één van de eersten te bekijken, want de dvd ligt nog maar pas in de winkel.

Het enige wat je moet doen, is deelnemen aan onze prijsvraag: Waar wordt het WK voetbal in 2010 georganiseerd?
Sms jouw antwoord nu naar 3378 (50 eurocent per bericht) met als boodschap YE + jouw gebruikersnaam + het antwoord en win één van de negen dvd's.

Binnenkort geeft Voetbalkrant.com een hele week lang nog meer prijzen weg en met oudjaar worden de winnaars van de vorige wedstrijden (Site van het jaar, Nintendo, Enquette etcetera) bekend gemaakt. Neem dus zeker regelmatig eens een kijkje!
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties