Trainer KFC Vilvoorde overleden

Trainer KFC Vilvoorde overleden
Foto: © SC

In deze tijden van vreugde en vrede heeft men bij KFC Vilvoorde verschrikkelijk nieuws moeten verwerken. Trainer Danny De Borger overleed op kerstdag immers aan zijn eerder opgelopen verwondingen.

Vorige week liep De Borger na een val op zijn werk onder andere een letsel aan de halswervels op. Hij werd daarom overgebracht naar het ziekenhuis van Reet. Bij een spoedoperatie eind vorige week verloor De Borger veel bloed wat nier- en levercomplicaties met zich mee bracht. Hij werd overgebracht naar het Middelheim-ziekenhuis in Antwerpen waar hij na nog een operatie overleden is.
 
De Borger was aan zijn tweede seizoen bezig bij Vilvoorde en miste vorig seizoen op een haar na de promotie. Daarvoor was hij ook actief bij onder andere SK Londerzeel, Wemmel en Merchtem. Zijn begravenis zal doorgaan op donderdag 3 januari 2008 om 10 uur in de kerk van Londerzeel.
 
Langs deze weg wil de gehele redactie van Voetbalkrant.com zijn medeleven betuigen aan de familie, vrienden en kennissen van Danny De Borger alsmede aan het bestuur, spelers, supporters en symphatisanten van KFC Vilvoorde.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties