Berbatov wil naar een grotere club

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Berbatov wil naar een grotere club
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham lijkt op kruissnelheid te zijn gekomen. Eergisteren won de club een spektakelduel tegen Reading met 6-4. Grote man was Dimitar Berbatov, maar die geeft nu aan dat hij wil overstappen naar een grotere club.

Dimitar Berbatov, Bulgaars international, voelt zich nog wel goed bij The Spurs, maar toch vindt hij het tijd dat hij kan overstappen naar een grotere ploeg. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Emil Dantchev.

"Ik heb met de preses van Tottenham gesproken en hem gezegd dat als er een club komt met de ambitie die overeenstemt met die van Berbatov en als die club een bod uitbrengt dat Tottenham tevreden stelt, hij graag de toestemming zou krijgen om te vertrekken. Ik zou hierbij ook willen benadrukken dat het niet om geld, maar om ambitie gaat. Dimitar is bijna 27 en de supporters moeten begrijpen dat het voor hem stilaan tijd wordt om te spelen voor een club die overeenstemt met zijn ambities", aldus Dantchev. 

Dantchev liet inmiddels weten dat er één club uit de Premier League en twee andere teams, zonder namen te noemen, interesse tonen in de Bulgaarse aanvaller

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties