Adelaide trekt duo voor enkele weken aan

Adelaide trekt duo voor enkele weken aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adelaide United heeft Fabian Barbiero en Daniel Mullen aangetrokken. Beide spelers krijgen een contract voor korte termijn om enkele geblesseerde en geschorste spelers te vervangen.

Voor Barbiero is het niet de eerste keer dat hij voor enkele weken deel uitmaakt van de kern van Adelaide. De 23-jarige centrale middenvelder kwam eerder dit seizoen al twee maal als invaller op het veld. Deze keer tekende hij een contract voor twee weken om daarna terug te keren naar MetroStars. Mullen tekende dan weer een contract voor een week. Deze 18-jarige verdediger is de neef van Matthew Mullen, die ook deel uitmaakt van de kern van Adelaide.
 
Langs de andere kant zal Adelaide dit seizoen niet meer kunnen rekenen op de diensten van Kristian Sarkies (foto). Eerder deze week meldde Voetbalkrant.com dat de middenvelder met een bloedklonter in de arm werd opgenomen in het ziekenhuis en na onderzoeken blijkt dat hij twee maanden out is. Ook Dez Giraldi zal nog minstens één wedstrijd buiten strijd zijn wegens hartkloppingen. Daarnaast zijn Robert Cornthwaite en Cassio geschorst en zijn Mike Valkanis, Paul Agostino, Nathan Burns, Shaun Ontong, Daniel Beltrame en Jason Spagnuolo geblesseerd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties