Lampard wil carrière afsluiten op Stamford Bridge

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lampard wil carrière afsluiten op Stamford Bridge
Foto: © SC

Frank Lampard wil zijn carrière afsluiten bij Chelsea. Over anderhalf jaar loopt zijn contract af en de besprekingen over een verlenging staan momenteel op een laag pitje.

"Ik wil gewoon bij Chelsea blijven. Ik denk niet dat er elders een club is waar ik zoveel waardering krijg van de fans als hier. Ik zou dat het liefst nog eens zes à zeven jaar zo hebben", aldus de 29-jarige middenvelder in de London Evening Standard.

Frank Lampard is momenteel al zes jaar actief bij Chelsea en scoorde al 99 doelpunten. In het interview liet hij ook weten dat de club veel voor hem betekent. "In mijn leven komt mijn familie op de eerste plaats, maar Chelsea staat met stip op de tweede plaats genoteerd", aldus Lampard.

Ook de contractverlenging kwam ter sprake en vooral het feit dat er nog steeds niet over een verlenging is gesproken. Volgens Lampard zelf ligt dat aan het feit dat hij zich eerst wil concentreren op de titelstrijd. "Ik wil niet dat de fans gaan denken dat er iets niet in orde is. Ik wil de zaak zo snel mogelijk afhandelen", stelt hij de supporters van The Blues gerust. [MDN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties