Ono staat dicht bij een Duits avontuur

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ono staat dicht bij een Duits avontuur
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Shinji Ono staat dicht bij een avontuur in de Bundesliga. Volgens het persagentschap Reuters staat hij dicht bij een overeenkomst met eersteklasser VfL Bochum. Vandaag valt de beslissing.

Momenteel is Shinji Ono in eigen land de spelmaker van Urawa Red Diamonds. De ex-speler van Feyenoord heeft er net zijn zevende seizoen achter de rug. Vorige maand was hij nog actief op het WK voor clubteams want Urawa Red Diamonds pakte de Aziatische Champions League. Door een aanhoudende enkelblessure was zijn tweede verblijf bij de Japanse topclub wel geen zo'n groot succes als toen hij doorbrak in zijn eerste periode.

Urawa Red Diamonds heeft al een vervanger aangetrokken voor Ono. Het haalt bij Eintracht Frankfurt Naohiro Takahara weg, al zegt de Japanse international zelf dat hij daaromtrent nog geen beslissing heeft genomen.

Shinji Ono is een steunpilaar in het Japanse voetbal. Hij speelde drie WK's en had een ruim aandeel in het binnenhalen van de UEFA-Cup bij Feyenoord Rotterdam. Takahara op zijn beurt speelde naast Eintracht Frankfurt ook nog voor Hamburg SV en Boca Juniors.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties