Louwagie: 'Nog geen akkoord met Stoica'

Nico Wieme
| 0 reacties
Louwagie: 'Nog geen akkoord met Stoica'
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Eerder op de dag meldden wij u al dat Alin Stoica waarschijnlijk vandaag zijn vrijheid zou krijgen van AA Gent. Zover is het nog niet. Het bestuur deed de Roemeen een voorstel en die krijgt nu bedenktijd tot maandag.

AA Gent heeft Alin Stoica een voorstel gedaan om zijn contract te onbinden. De Roemeense middenvelder heeft nu tot maandag de tijd om dit voorstel al dan niet te aanvaarden. “Er is dus nog geen akkoord”, meldde Gentmanager Michel Louwagie aan de redactie van Sporza.Stoica is donderdagnacht pas teruggekeerd uit Boekarest, vrijdag hebben we elkaar gesproken.”
 
Vandaag heeft Louwagie met Stoica’s makelaar gesproken, maar er kwam geen beslissing uit de bus. Maandag hebben beide heren een nieuwe afspraak. “Stoica zal de kern niet meer vergezellen op stage. Als hij maandag niet akkoord gaat met ons voorstel, heeft hij dus wel een probleem”, aldus Louwagie.
 
De situatie van de speler onder coach Trond Sollied lijkt uitzichloos. Vorig jaar, onder trainer Georges Leekens, kwam Stoica wel veel aan spelen toe. Dit seizoen is dat onder de Noor veel minder het geval. Niet verwonderlijk, want de twee kwamen elkaar in een vorig leven in Brugge al eens tegen en ook toen klikte het niet.
 
Over de transfer van Guillaume Gillet naar Anderlecht is er overigens nog geen akkoord. “We hebben wel een positief gesprek gehad met Anderlecht”, meldde Louwagie nog.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties