Hansa Rostock zocht de zon maar vond sneeuw

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hansa Rostock zocht de zon maar vond sneeuw
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hansa Rostock bereidt momenteel de tweede seizoenshelft voor in Iran en Dubai maar in het Midden-Oosten liep niet alles naar wens.

Vooraleer naar Dubai af te reizen, trok Hansa Rostock naar Iran om er de nationale ploeg van dat land partij te geven. De wedstrijd werd gespeeld bij een temperatuur van nul graden. Eén dag later was het de bedoeling naar Dubai af te reizen, maar dat is even anders uitgedraaid.

De boosdoener was hevige sneeuwval in Iran. Zondag stond het team van coach Frank Pagelsdorf drie keer klaar om te vertrekken naar de Khomeini International Airport, maar even vaak kwam er van een afreis naar de luchthaven niks in huis. Volgens een woordvoerder van de Duitse club konden de vliegtuigen niet landen in Teheran.

Maandag volgde dan een nieuwe poging om te vertrekken. Deze keer raakten de spelers wel in de luchthaven en het vliegtuig, maar weer kon men niet vertrekken omwille van het slechte weer. Dinsdag lukte het dan uiteindelijk toch om naar Dubai af te reizen. Daar hopen de troepen van Pagelsdorf te trainen in het zonnetje en bij temperaturen van om en bij de 25 graden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties