'Boumsong trekt naar Franse landskampioen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Boumsong trekt naar Franse landskampioen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olympique Lyon zal zich komend halfjaar versterken met Jean-Alain Boumsong. Hij wordt gehuurd van de Italiaanse topper Juventus Turijn. Dat meldt de Franse sportkrant L'Equipe.

Alain Perrin, de coach van Olympique Lyon, drong bij het bestuur aan om een vervanger te zoeken voor de langdurig geblesseerde Cléber Anderson. Het verdedigende compartiment van de Franse landskampioen staat vrij zwak na diens uitvallen. Gisteren ging Lyon nog met 3-0 de boot in bij staartploeg Lens.

De 28-jarige Jean-Alain Boumsong moet de vervanger worden van de uitgevallen Braziliaan. Onder Didier Deschamps was de Fransman nog een basispion in Turijn, maar hij past momenteel niet meer in de plannen van de huidige trainer Claudio Ranieri. De 22-voudig international speelde amper twee keer mee in duels om de Coppa Italia.

L'Equipe liet ook weten dat Juventus dan weer interesse heeft in de rechtsachter van Lyon, Anthony Réveillère. De verdediger speelt nu al vijf seizoenen in de Rhônestad en stond eerder onder contract bij FC Valencia en Stade Rennes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties