Toto Tamuz laat zich verbaal gelden

Nico Wieme
| 0 reacties
Toto Tamuz laat zich verbaal gelden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Toto Tamuz heeft hard uitgehaald naar zijn trainer bij Beitar Jeruzalem. De jonge spits pikte zijn vervanging afgelopen weekend niet.

Toto Tamuz heeft zijn visitekaartje afgegeven, maar dan niet op sportierf vlak. In een interview met een Israëlische krant heeft hij laten weten weg te willen uit Jeruzalem. De 19-jarige belofte werd vorig weekend razend omdat hij werd vervangen. In een reactie gooide hij zijn truitje naar de staf op de bank.

"Ik hou het hier niet meer vol," foeterde Tamuz. "Onze trainer bevoordeelt altijd dezelfde spelers. Hij is bang om oudere spelers te straffen, dus straft hij de jongste maar. Ik ben altijd het slachtoffer. Ik kan en wil naar Engeland of België."

Trainer Itzhak Shum reageert bitsig op de uitlatingen van de spits. "Hij is afgeschreven voor mij. Hij moet de domste speler zijn, die we in jaren hebben gehad. Met zo een mentaliteit zal hij niet veel meer spelen in zijn carrière. Niet hier, maar ook niet elders." In België zijn onder meer Club Brugge en AA Gent geïnteresseerd in de mondige aanvaller. Ze krijgen wel te duchten concurrentie van het Engelse Bolton Wanderers.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties