Van Buyten ziet Newcastle wel zitten

Nico Wieme
| 0 reacties
Van Buyten ziet Newcastle wel zitten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Daniël Van Buyten wordt al een tijdje met een transfer in verband gebracht. Onze landgenoot heeft er niet zo'n gelukkige heenronde opzitten bij Bayern München. Newcastle zou nu interesse tonen in hem.

Daniël Van Buyten kijkt met gemengde gevoelens terug op de heenronde bij Bayern München. Aanvankelijk werd hij door coach Ottmar Hitzfeld straal genegeerd, de laatste wedstrijden nam hij zijn plaats in de basis weer in. Hoewel de verdediger niet zo lang geleden verkondigde zijn carrière best wel in München te willen beëindigen, zou hij toch niet afkerig staan ten opzichte van een terugkeer naar de Premier League.

Daarvoor is één man verantwoordelijk: de nieuwe Newcastlecoach Kevin Keegan. De Belg in Duitse dienst staat open voor een nieuwe periode onder Keegan. De Rode Duivel werkte al eerder bij Manchester City met de Engelse trainer samen. Een vertrek uit Beieren lijkt voor de hand te liggen.

Christophe Henrotay, zaakwaarnemer van Van Buyten, zegt tegenover SkySports dat de verdediger een hernieuwde samenwerking met Keegan best wel genegen is. "Daniel wil zijn werk bij Bayern München graag afmaken, maar ik heb tegen Kevin gezegd dat alles mogelijk is. Wat vandaag niet aan de orde is, kan morgen anders zijn. Daarbij heeft Daniel waardering voor Kevins trainerswerk bij Manchester City."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties