Genk wil De Boeck als hoofdcoach

De Nijs Michael
| 0 reacties
Genk wil De Boeck als hoofdcoach
Foto: © SC

Een half jaar terug ruilde Glen De Boek zijn job als hulptrainer bij Anderlecht in voor een plaatsje als hoofdcoach bij Cercle Brugge. Velen hadden hun twijfels over wat hij met dit Cercle Brugge kon bereiken, maar de vereniging doet het fantastisch.

Het grote succes van Cercle Brugge is voor een groot deel de verdienste van trainer Glen De Boek. Afgelopen weekend kwam Racing Genk op bezoek in Brugge en de armada van Hugo Broos werd prompt wandelen gestuurd met 5-1. Mogelijk heeft Hugo Broos na afloop van die partij de hand van zijn opvolger geschud, want bij Genk wil men De Boeck graag naar Limburg halen. 

Een eventuele overstap van De Boeck zal in ieder geval nog niet voor dit seizoen zijn, Genk denkt er echter wel ernstig over na om hem volgend seizoen aan te trekken. Het contract van Broos loopt nog tot en met volgend seizoen, maar na de tegenvallende prestaties is het mogelijk dat de club volgend seizoen toch met een andere trainer in zee gaat. Een overstap van De Boeck zou perfect mogelijk zijn, want het contract van de coach loopt deze zomer af bij zijn werkgever. Momenteel zijn De Boeck en Cercle aan het onderhandelen om dat contract te verlengen, maar een handtekening is er nog niet geplaatst. Naast De Boek zou ook Lothar Matthäus op de interesse van Genk kunnen rekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties