MVV organiseert bijeenkomst voor supporters

Tim Buedts
| 0 reacties
MVV organiseert bijeenkomst voor supporters
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In verband met de gevolgen van de wedstrijd tegen RKC Waalwijk (inschakeling tuchtcommissie) en de maatregelen die MVV daarna heeft aangekondigd om de rust en veiligheid in het stadion te vergroten, heeft MVV veel reacties van supporters ontvangen.

Omdat MVV groot belang hecht aan een goede band met zijn supporters, aan een positieve, goede sfeer in het stadion en zich de kritiek van de supporters aantrekt, organiseert MVV een speciale bijeenkomst.

Op dinsdag 26 februari a.s. om 20.00 uur zijn alle supporters welkom in het stadion (ruimte wordt nader bekend gemaakt). Na een korte inleiding door voorzitter Joseph Goumans krijgen de supporters die avond het woord om hun kritiek te uiten op de genomen maatregelen, maar vooral ook om constructieve ideeën naar voren te brengen over hoe het supportersbeleid verder vorm moet worden gegeven en welke regels voor supporters van MVV moeten gelden.

Op basis van de uitkomsten van deze bijeenkomst zal MVV dan proberen het supportersbeleid verder te formuleren in overleg met een supportersvertegenwoordiging.

MVV hoopt op een grote opkomst van de supporters!
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties