Wedstrijdverslagen 3 prov B. O-VL van 24/02/2008

Hendrik De Vriesere

De hekkensluiter Serskamp wint verrassend van Laarne-Kalken, het leidersduo St.Denijs en Beervelde behalen de volle buitenshuis. De streekderby C.Melle - VSV.Gent bracht winst op voor de bezoekers ze blijven in de middemmoot van de klassering.

Serskamp - Laarne Kalken 1-0

Het was een gelijkopgaande wedstrijd met weinig kansen, zouwel in de eerste of de tweede periode. Het was de Schaepmeester die na een collectieve aanval de bal mooie in de hoek plaatste in de 68' 1-0 de eindstand in deze partij.

T.Melle - VC.Zwijnaarde 2-2

Het waren de bezoekers die het hef in handen namen maar toch liepen ze tegen een counter doelpunt, de thuisploeg kwam op voorsprong in de 20' via Meus zou bleef het tot aan de rust. Na de koffie kwam er druk van de bezoekende ploeg Neirynck kon de gelijkmaker op het bord zetten in de 60', en drie minuten later een verrassende omhaal van Boone en het stond 1-2. De scheve situatie leken ze recht te hebben zetten, maar in het slot kreeg de thuisploeg nog een schrafschop in de 75' Meus achter de bal en liet de netten trillen 2-2 de eindstand.

Azalea - Oordegem 0-0

In een evenwichtige eerste helft hielden de doelmannen de netten proper, Azalea dwong daarna licht overwicht af maar zonder veel dreiging, eindstand 0-0.

Zaffelare - Beervelde 1-2

De streekderby was een pittige partij, op het halfuur kwam Beervelde op voorsprong via Van Poucke 1-0, bij de gelijkmaker in de tweede helft van T.Thomas 85' werd een bezoekende speler uitgesloten 1-1. Het was Van Poucke die een gevleide zege schonk voor zijn ploeg want die scoorde in de 89' de 1-2 tevens de eindstand.

C.Melle - VSV.Gent 1-2

De thuisploeg miste voor de rust de meeste kansen, toch kon in de 25' De Meulemeester scoren 1-0. Op het halfuur kon Van Trier de bordjes in evenwicht brengen 1-1, nadien verloren ze Cooman(tweemaal geel) en moesten ze verder met 10. In de 60' kregen de bezoekers een strafschop die werd omgezet door Simoens 1-2 de eindstand.

Heikant - St.Denijs 0-2

De leider in deze reeks St.Denijs moest op bezoek bij Heikant, na een gelijkopgaande eerste helft sloeg St.Denijs tweemaal hard toe en evenveel minuten, en dit in de tweede helft. Heikant drong nog aan maar zonder resultaat, eondstand 0-2
doelpunten : 60' Timo 0-1, 62' Vandevelde 0-2.

Overmere - Heusden 1-2

De thuisploeg presteerde zwak voor de rust, het waren de bezoekers die in de eerste periode hun twee doelpunten maakte, 15' Grobert 0-1, 40' Van Baelen 0-2. In een beter tweede helft kwam de kentering er net niet, het was de 87' dat De Baets de aansluitingstreffer tegen de netten duwde telaat voor nog de gelijkmaker op het bord neer te prikken, eindstand 1-2.