Loyens en Vandenbergh verlengen hun contract

Rombaux Gunther
| 1 reacties
Loyens en Vandenbergh verlengen hun contract
Foto: © SC

KV Turnhout dat nog volop in de titelstrijd verwikkeld zit, bereidt zich al voor op komend seizoen.

Ondanks de hevige concurrentie van andere clubs uit de regio, heeft KV Turnhout een nieuwe overeenkomst kunnen afsluiten met Gunther Loyens en Steven Vandenbergh. De Turnhoutse verdediger Loyens verlengde zijn contract met drie seizoenen. Vandenbergh kwam tot een akkoord voor twee seizoenen met een optie voor één bijkomend seizoen.

Volgend weekend zullen de besprekingen met Sven Van Vlasselaer verder gezet worden. Het probleem voor Van Vlasselaer blijft echter de moeilijke verplaatsing tussen zijn woonplaats Putte en Turnhout. Met de andere einde contract spelers zullen de besprekingen komende week van start gaan.

Bij Turnhout werd intussen dit weekend de licentieaanvraag ingediend voor het seizoen 2008-2009. Dankzij de samenwerking met SK Lierse, Wadi Degla en de financiële inbreng als gevolg ervan, kon de club een blank dossier indienen zonder schulden en alle nodige rapporten toevoegen die nodig waren voor de licentie. Bij Turnhout rekenen ze er dus op dat ze zonder problemen de licentie zullen halen, die volgens de nieuwe reglementen nodig is om aan de eindronde te mogen deelnemen voor promotie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties