Wasilewski heeft zijn reputatie tegen

De Nijs Michael
| 4 reacties
Wasilewski heeft zijn reputatie tegen
Foto: © SC

Marcin Wasilewski pakte tegen Bayern München vlak voor de rust zijn tweede gele kaart. Ondanks het feit dat nagenoeg iedereen het er over eens was dat de scheidsrechter de situatie fout heeft ingeschat, was coach Jacobs niet te spreken over de rode kaart

Wasilewski liet door zijn gedrag de hele ploeg in de steek volgens de trainer en manager Van Holsbeeck trad zijn coach bij. "Het was een domme rode kaart en Wasilewski zal daarvoor een berisping krijgen. We hebben met hem al eens gesproken over het hoge aantal kaarten die hij pakt, maar het probleem is dat hij amper Engels of Frans spreekt. Ik weet niet of hij alles begrijpt", vertelde de manager.

De Pool zelf is zich van geen kwaad bewust. "Ik heb Luca Toni op geen enkel moment geraakt. Integendeel, het was hij die me een slag tegen het hoofd gaf. Terwijl ik recht stond, maakte ik de ref dat duidelijk met gebaren. Maar ik heb hem nooit verbaal aangevallen. Ik verloor pas mijn kalmte toen hij me die onterechte tweede gele kaart gaf. Het probleem is mijn slechte naam. Ik heb de reputatie dat ik veel kaarten pak en voor refs ben ik een vuile speler. Nochtans is dit pas de tweede rode kaart uit mijn carrière en ik ben intussen toch al 28", gaf Wasyl zijn versie van de feiten. Toch gaf de rechtsachter van Anderlecht ook grif toe dat zijn eerste gele kaart erg dom was.
  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties