Defour legt nu alle druk bij Club Brugge

Mathias Dumarey
| 17 reacties
Defour legt nu alle druk bij Club Brugge
Foto: © SC

Standard lijkt na het verlies van Club Brugge op de titelkoers te liggen. Het heeft nu al vier punten voorsprong op de West-Vlaamse uitdager. Steven Defour doet er nog een schep bovenop door alle druk bij de Bruggelingen te leggen.

"Toen wij naar Club Brugge moesten met drie punten achterstand en één match minder gewonnen, lag er heel wat druk op onze schouders. Maar we konden er winnen en bewezen zodoende dat we met druk om kunnen gaan", steekt Steven Defour van wal in de krant Het Laatste Nieuws.

"Ondanks de jeugdige leeftijd is dit team volwassen genoeg om deze reeks vol te houden tot het einde van dit seizoen. De titel is nog lang niet binnen en elke wedstrijd wordt nu cruciaal. Maar ik vind ons beter dan Club Brugge", aldus Defour.

De Standard-aanvoerder wordt bijgetreden door technisch directeur Dominique D'Onofrio. "We hebben de beste ploeg van het land. Je moet het wel nog kunnen afmaken en dat wordt hoegenaamd niet simpel. Wat Club Brugge de jongste weken liet zien, was niet goed maar vrijdag hebben we ook geen denderende prestatie geleverd. Club Brugge doet nog mee voor de titel en het wordt een echte strijd want beide teams hebben nog lastige uitwedstrijden voor de boeg", besluit D'Onofrio.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties