Fin de carrière voor Davids in Oostenrijk?

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Fin de carrière voor Davids in Oostenrijk?
Foto: © SC

Edgar Davids zou volgens de Oostenrijkse media zijn carrière beëindigen bij Red Bull Salzburg. Dat is de nieuwe club van de Nederlandse oefenmeester Co Adriaanse.

Edgar Davids zou volgens de lokale media volgende zomer de overstap maken naar de Mozartstad. Naar verluidt zou het Co Adriaanse zijn, de nieuwe trainer van Red Bull Salzburg, die Davids naar de Oostenrijkse competitie wil halen.

De ondertussen 35-jarige Davids is hoogstwaarschijnlijk bezig aan zijn laatste seizoen in de Nederlandse Eredivisie. Hij liet al enkele keren uitschijnen dat hij op het einde van dit seizoen zou willen stoppen met voetballen. De belangrijkste reden hiertoe is zijn fysieke gesteldheid. Davids heeft vaak last van een kleine blessure in de nadagen van zijn carrière. Ook de komst van Marco Van Basten als nieuwe trainer van Ajax Amsterdam zou een bepalende factor zijn.

Co Adriaanse volgt straks Giovanni Trappatoni op als trainer van Red Bull Salzburg. De Italiaan werd aangesteld als Iers bondscoach. Salzburg is ook de regerende Oostenrijkse kampioen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties