Duitsers haten 'fuck you'-Van Bommel

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Duitsers haten 'fuck you'-Van Bommel
Foto: © SC

Mark Van Bommel is niet echt geliefd in de Duitse Bundesliga. De Nederlander werd in een enquête van de Duitse krant Bild uitgeroepen tot tweede meest gehate speler in de competitie.

De uitslag komt er na een rondvraag bij de spelers zelf. Aanleiding voor de enquête was de uitspraak van Karlsruhe-verdediger Franz Maik, die zichzelf tot meest gehate speler uit de Bundesliga bombardeerde.
 
De tegenstanders van de verdediger sloten zich eensgezind aan bij zijn uitspraak. ‘Een rotvent. Hij is helemaal zot. Ik weet niet wat er zich in zijn hoofd afspeelt, maar veel zal het niet zijn.’ Het zijn maar enkele reacties van zijn collega-voetballers.

"Hoort niet in het voetbal"
 
De eervolle tweede plaats is voor Mark Van Bommel. De Nederlander werd onlangs nog twee speeldagen geschorst voor zijn fuck you-gebaar richting de scheidsrechter nadat hij tegen HSV Hamburg een rode kaart had gekregen. “Wat hij doet, hoort niet tot het voetbal”, aldus Daniel Jensen, middenvelder bij Werder Bremen.
 
Ook David Jarolim (vierde/Hamburg), Thomas Zdebel (achtste/Bochulm), Oliver Kahn (negende/Bayern München) en Diego (tiende/Werder Bremen) zijn niet erg geliefd bij hun collega’s.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties