Ruiz: 'Niet naar Anderlecht, Club of Standard'

Nico Wieme
| 0 reacties
Ruiz: 'Niet naar Anderlecht, Club of Standard'
Foto: © SC

Bryan Ruiz speelt momenteel de pannen van het dak bij AA Gent. Het zal voor de Buffalo's moeilijk worden om hun goudhaantje te houden. Als de Costa Ricaan vertrekt, zal het naar eigen zeggen naar het buitenland zijn.

Bryan Ruiz speelt een uitstekend seizoen bij AA Gent. De teller van de spits staat momenteel stil op elf doelpunten. Sinds 26 oktober staat de Costa Ricaan onafgebroken in de basis. Hij weet echter niet of hij ook volgend seizoen nog in het Ottenstadion te zien zal zijn.

"Ik verlaat AA Gent enkel voor een buitenlandse club. Anderlecht, Standard en Club Brugge hebben dan misschien wel meer geld, maar AA Gent behoort al tot de Belgische top", vertelt Ruiz in Gazet van Antwerpen.
De technisch begaafde speler maakt er geen geheim van dat hij droomt van de Primera Division. "Ik heb mijn zinnen gezet op Spanje, maar ik wil het stap voor stap aanpakken. Ik heb trouwens nog altijd niet uitgemaakt of ik hier volgend seizoen nog rondloop of niet."
Zondag neemt Ruiz het met Gent op tegen Anderlecht. "Iedere voetballer wil die match graag spelen. Ik wil mezelf graag tonen, maar ik leg mezelf geen druk op."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties