Trézeguet toch weer bij Franse selectie

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Trézeguet toch weer bij Franse selectie
Foto: © SC

David Trézéguet kreeg gisteren nog verrassend nieuws vanuit Frankrijk. Hij is nu toch opgeroepen bij de Franse selectie omdat Lyon-spits Karim Benzema geblesseerd moet afhaken.

In de wedstrijd tussen Lyon en PSG moest Karim Benzema het veld verlaten met een knieblessure. De Franse bondscoach Raymond Domenech moest dus op zoek naar een vervanger want Frankrijk speelt deze week vriendschappelijk tegen Engeland en Mali.

De keuze viel uiteindelijk op David Trézéguet, de spits van Juventus Turijn. De keuze is verrassend want hij stond niet eens op een lijst van 39 voorgeselecteerde spelers. Trézéguet speelde geen interland meer sedert september 2007 en in augustus moest hij met het Franse B-team aantreden tegen Tsjechië. 

Donderdag had de 30-jarige goaltjesdief al gezegd dat hij er zich bij neergelegd had dat hij niet meer zou spelen voor de Franse nationale ploeg. Hij was er al zeker van dat hij in juni vakantie zou kunnen nemen in plaats van te schitteren op het EK. Woensdag speelt Frankrijk A tegen Engeland, morgen al speelt Frankrijk B tegen Mali.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties