Ontmoet Dembélé en Defour bij voorstelling nieuwe outfit

Nico Wieme
| 3 reacties
Ontmoet Dembélé en Defour bij voorstelling nieuwe outfit
Foto: © SC

Woensdag verloren de Rode Duivels kansloos met 1-4 tegen Marokko. Dat gebeurde in nieuwe outfits van het merk Nike. Aanstaande dinsdag stellen Moussa Dembélé en Steven Defour deze outfits voor aan het publiek.

Op dinsdag 1 april om 17u00 zullen de jonge toppers Moussa Dembélé en Steven Defour de nieuwe outfits van de Rode Duivels, die je al op 26 maart op het veld zag, voorstellen aan de fans. In NikeAntwerpen in de Stadsfeestzaal op de Antwerpse Meir kunnen jongeren ook een persoonlijke vraag indienen voor de twee bekende voetballers. De tien beste en meest originele vragen worden geselecteerd. De winnaars mogen zelf hun vraag aan hun voetbalster stellen. Een unieke kans voor jongeren om hun sporthelden te ontmoeten!
 
Het nieuwe uit- en thuistenue van de Rode Duivels pakt uit met technologische innovaties en subtiele accenten. De thuisshirts zijn traditioneel komeetrood met een goudgele boord aan de V-hals. De uitshirts werden ontworpen in stijlvol wit en eveneens subtiel afgewerkt met goudgele accenten.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties