Analyse In 3 Provinciale C O-Vl is de kampioen bekend.

Hendrik De Vriesere
In 3 Provinciale C  O-Vl is de kampioen bekend.
Foto: © SC

Het einde is in zicht en in de derde provinciale C is de titel voor Jong Zulte. Met nog twee wedstrijden te gaan hebben ze negen punten voor op Melsen.

Het grote feest kon beginnen na afloop van de wedstrijd tegen en op Kruishoutem. Jong Zulte won met duidelijke cijfers aldaar 1-3. 

Een attente doelman De Rijcke behoedde de bezoekers van een vroege achterstand. Toen Stijn Six in het derde kwartier de stand opende 0-1, gingen de bezoekers voluit voor de zege.

Koen Syx verdubbelde de voorsprong. Na de aansluitingstreffer van Delanghe werd Nolf (Jong Zulte) uitgesloten. Met tien tegen elf liepen de bezoekers via Coessens verder uit.

De zege in deze topper, gekoppeld aan het verlies van Velzeke liet Jong Zulte de kampioenendans doen, en met 63 punten en nog drie wedstrijden te gaan kan naaste achtervolger Melsen geen poging meer ondergaan om ze van de troon te stoten.

Melsen won hun partij op Dikkelvenne met 0-1 en tellen nu 54 punten. Kruishoutem is derde en Velzeke vierde in de verlopige stand.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (3C)

Nieuwste reacties