Boom laat Verschueren en Peytier gaan

Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties
Boom laat Verschueren en Peytier gaan
Foto: © SC

Doelman Guy Verschueren en verdediger Geoffrey Peytier verlaten Rupel Boom aan het eind van het seizoen. Beide spelers hadden nog een contract voor volgend seizoen, maar konden een regeling treffen met de club.

Doelman Guy Verschueren had enige tijd terug zijn contract bij Rupel Boom nog verlengd. Het zag er dus naar uit dat Verschueren ook volgend seizoen deel zou uitmaken van de kern van Rupel Boom. Later geraakte de interesse van Wuustwezel bekend. Wuustwezel wou Verschueren inlijven als eerste doelman. Na onderling overleg met Rupel Boom besloot Verschueren om zijn huidige club te verlaten aan het eind van dit seizoen. Volgend seizoen gaat de 25-jarige Verschueren dus aan de slag bij huidig eersteprovincialer Wuustwezel.

Geoffrey Peytier is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij Rupel Boom. Peytier had nog een contract voor volgend seizoen. Na onderling overleg besloten club en speler om na dit seizoen uiteen te gaan. De 30-jarige Peytier trekt volgend seizoen naar KFCO Wilrijk, dat momenteel tweede staat in eerste provinciale. Peytier speelde eerder al voor onder andere clubs als KV Mechelen, Antwerp en Berchem.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties