Wenger probeert Hleb te overtuigen om te blijven

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Wenger probeert Hleb te overtuigen om te blijven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsène Wenger, de manager van Arsenal, dreigt enkele sterkhouders kwijt te raken. De Fransman wacht nog altijd op het antwoord van zijn landgenoot Flamini en ook Hleb weet nog niet of hij wil blijven in het Emirates Stadium.

Alexander Hleb wordt momenteel flink het hof gemaakt door Inter Milaan. Arsène Wenger wil echter hebben dat zijn dribbelvaardige Wit-Rus blijft in Londen. "Ik ben ervan overtuigd dat Hleb binnenkort zijn contract bij ons zal verlengen. Maar de geruchten zullen in zijn situatie altijd blijven rondhangen. Net als ik wil iedereen dat Hleb bij ons in Arsenal blijft", aldus Wenger op de website van The Gunners.

"Je kan wel bijvoorbeeld naar FC Barcelona of naar Real Madrid gaan, maar de kans dat je daar prijzen wint, is niet veel groter dan hier. Als we kijken naar dit seizoen, moet je beseffen dat we ook volgend seizoen weer zullen meedingen naar alle prijzen", gaat Wenger verder.

ook Mathieu Flamini heeft zijn contract nog niet verlengd in de Britse hoofdstad. Hij kan naar zowat alle topteams in Europa. Wenger wilde een maand terug dat hij snel zou beslissen zodat er eventueel kan uitgekeken worden naar een waardige vervanger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties