Mariaburg ontsnapt aan rechtstreekse degradatie

Philippe Crols
| 0 reacties
Mariaburg ontsnapt aan rechtstreekse degradatie
Foto: © SC

Mariaburg leeft voorlopig nog. De club ontsnapte op zondag aan de degradatie, maar zal nu in een testmatch met Wavria moeten uitmaken wie er naar derde zakt.

Mariaburg ging op bezoek bij Ternesse. Op zich niet zo'n onhaalbare kaart, wetende dat die ploeg vorige week al kampioen was geworden. Toch spelen er bij Ternesse een aantal mensen die volgend jaar naar Ekeren komen. Die wilden hun toekomstige ploeg waarschijnlijk toch wel een beetje helpen in de strijd tegen de degradatie.
 
De bezoekers hadden hun lot niet meer in eigen handen. Ze moesten hopen op een uitschuiver van minstens een ploeg die voor hun stond in de stand.
 
Mariaburg kwam met 0-2 voor dankzij Van Gorp en Vanstaan, maar Plompen zorgde voor rust nog voor de aansluiting. Ondertussen kreeg Mariaburg te horen dat FC Ekeren 2-0 achterstond bij Antonia. Winst zou dus voor het voorlopig behoud zorgen, maar de kampioen kwam op dat moment op gelijke hoogte via Aktepe. Helemaal op het einde van de wedstrijd zorgde Vanstaan alsnog voor de 2-3 en barragewedstrijden.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (2A)

Nieuwste reacties