Turaci: 'Ik heb voor het geld gekozen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Turaci: 'Ik heb voor het geld gekozen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren kon u al lezen dat onze landgenoot Önder Turaci verhuist naar het Russische FK Moskou. De verdediger die ook de Turkse nationaliteit bezit steekt niet onder stoelen of banken dat hij voor de Russische roebels heeft gekozen.

"Ik heb een mooie tijd gehad bij Fenerbahçe met twee titels. Nu is het tijd voor iets anders", zegt Önder Turaci in de krant Het Nieuwsblad. Turaci was lang de vaste rechtsachter van de club uit Istanbul, maar de laatste maanden kon hij er niet meer op een basisplaats rekenen. In de Russische hoofdstad heeft Turaci een contract voor vier seizoenen getekend.

"Ik ben al naar Moskou geweest en ik vond het er erg leuk. Ik heb ook al met coach Oleg Blokhin gesproken en ik hield daar een zeer goed gevoel aan over. Eerlijkheidshalve moet ik er ook aan toevoegen dat het aanbod financieel ook erg interessant was. Ik heb aan mijn toekomst gedacht en heb voor het geld gekozen", aldus Turaci die anderhalf miljoen euro per jaar zou opstrijken.

FK Moskou is het seizoen niet zo goed gestart. Het staat pas veertiende. Het zal deze zomer wel in de Intertoto-beker aantreden omdat het vorig seizoen beslag kon leggen op de vierde plaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties