Genk bereikt een akkoord met Vergoossen

Genk bereikt een akkoord met Vergoossen
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Maandag werd het gesprek tussen Sef Vergoossen en de top van Racing Genk nog uitgesteld, gisteren zaten beide partijen dan toch rond de tafel. De gesprekken verliepen bijzonder vlot, zelfs in die mate dat er een principieel akkoord bereikt is.

Jos Vaessen, voorzitter van de Raad van Beheer bij de Limburgse topclub, en voorzitter Harry Lemmens zaten gisteren namens Genk rond de tafel met Sef Vergoossen. Beide partijen hebben intussen een principieel akkoord bereikt over een adviserende taak van de voormalige trainer, de details van de invulling van zijn taken moeten de volgende dagen echter nog besproken worden.

Genk is zeker geen onbekend terrein voor de Nederlander, hij was er namelijk trainer van juni 2001 tot april 2004. De passage van Vergoossen in Genk bleek een schot in de roos, want in zijn eerste jaar loodste hij de Limburgers meteen naar de landstitel. In het seizoen 2002-2003 kwalificeerde hij Genk voor de Champions League door Sparta Praag uit te schakelen in de voorronde. Begin dit jaar werd hij interim-coach bij PSV, die club loodste hij naar de landstitel. Vergoossen heeft echter aangegeven dat hij niet langer als trainer wil werken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties