Brussels wil Sorokin niet naar Gent laten gaan

Philippe Crols
| 8 reacties
Brussels wil Sorokin niet naar Gent laten gaan
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Valeri Sorokin speelt mogelijk volgend seizoen voor AA Gent. Toch staat dat nog niet helemaal vast, want Gazet van Antwerpen weet dat de huidige werkgever van de Rus, FC Brussels, een beetje moeilijk doet.

Valeri Sorokin speelde tijdens de laatste maanden van het afgelopen seizoen voor eersteklasser FC Brussels. Ondanks dat de Rus het niet slecht deed, degradeerde hij met die club. Vrezen voor zijn toekomst moest de aanvallend ingestelde speler echter niet doen.

Het contract van Sorokin loopt namelijk af en dus moet zijn nieuwe werkgever geen transfersom betalen aan FC Brussels. AA Gent bereikte inmiddels al een voorakkoord met Sorokin zelf, maar FC Brussels gooit voorlopig nog wat roet in het eten.

De Brusselse club meent namelijk dat het nog een optie op de Rus heeft voor de komende twee seizoenen. Manager Michel Louwagie van Gent betwijfelt dat ten zeerste in Gazet van Antwerpen. "Een optie kan nooit langer zijn dan het lopende contract. Normaal speelt Valeri volgend seizoen voor ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties