Joao Carlos: 'Na vakantie terug naar Lokeren'

Nico Wieme
| 0 reacties
Joao Carlos: 'Na vakantie terug naar Lokeren'
Foto: © SC

Joao Carlos is momenteel hot in transferland. Diverse clubs hengelen naar de diensten van de technisch vaardige Braziliaanse verdediger, maar zelf ligt hij er niet wakker van. De Lokerenspeler geniet momenteel van een vakantie in eigen land.

Het is nog niet duidelijk waar de toekomst ligt van Joao Carlos. Racing Genk, AS Monaco, Rode Ster Belgrado en SC Heerenveen zijn met elkaar in de clinch gegaan in de hoop de sierlijke verdediger binnen te halen. Joao Carlos laat er echter zijn slaap niet voor. De Braziliaan blaast op een strand in Rio de Janeiro uit van het voorbije seizoen.
 
Het enige wat Joao Carlos op dit moment interesseert, is het antwoord op de vraag wanneer hij precies vader wordt van een zoontje. “Mijn vrouw had al enkele dagen geleden moeten bevallen”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. “Hij heeft blijkbaar geen zin om te komen. Dat is eigenlijk het enige wat me momenteel bezighoudt.”
 
De Braziliaan ontkent niet dat hij goed in de markt ligt, maar beweert dat er nog met geen enkele club contacten waren. “Af en toe krijg ik een telefoontje van een of andere manager die zegt dat er clubs interesse hebben, maar dat maak ik elk jaar mee. Van concrete interesse weet ik niets. Ik hoor dezelfde namen als jullie.”
 
Joao Carlos heeft er geen enkel probleem mee om na zijn vakantie de draad bij Lokeren weer op te pikken. “Zoals het er nu naar uitziet, keer ik gewoon terug naar Lokeren…”, besluit de verdediger. Ondertussen zouden Lokerenvoorzitter Roger Lambrecht en Willy Reynders, technisch directeur van Racing Genk, aan een constructie werken waarbij Joao Carlos naar Limburg verhuist en Wouter Vrancken de omgekeerde weg bewandelt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties