Speel met Voetbalkrant en ga als VIP naar Real Madrid of AC Milan

Speel met Voetbalkrant en ga als VIP naar Real Madrid of AC Milan
Foto: © SC

Nog vijf dagen slapen en het EK voetbal in Zwitserland en Oostenrijk wordt op gang geschoten. België is er niet bij, maar Voetbalkrant.com zorgt ervoor dat je het tornooi op het randje van je stoel zal volgen.

Voetbalkrant.com volgt het EK vanop de eerste rij en zorgt ervoor dat je geen baltoets, tackle of vreugdetafereel van het tornooi moet missen. Om het nog spannender te maken kan u ook meespelen met het Euro 2008 managerspel.
 
Kruip in de huid van Marco Van Basten of Roberto Donadoni en selecteer je favoriete spelers. Luca Toni en Ruud Van Nistelrooy samen in de spits? Cristiano Ronaldo en Franck Ribéry op het middenveld? Je hebt zelf de touwtjes in handen en hakt zelf de knopen door.
 
Juich mee met ieder doelpunt van je elftal, schreeuw je spelers naar de overwinning en kroon je zelf tot Europees kampioen. De voetbalzomer zal nog nooit zo spannend geweest zijn. Toon je jezelf beter dan René Vandereycken en maak kans op een VIP-behandeling door Real Madrid of AC Milan.

Hier vind je meer info over het Euro 2008 managerspel.
 
 
Naast het Euro 2008 managerspel kan je op Voetbalkrant.com met de Euro 2008 pronostiek. Voorspel wie er Europees kampioen wordt en val in de prijzen. Lees hier meer over de EK-prono.

Je kan je hier inschrijven voor de EK-prono.
 
Geniet nu al van 91 euro gratis en win tot 20.000 euro op www.voetbalkrant.com/gratis_wedden
 
 
Wat valt er te winnen?
 
Kan je tijdens Euro 2008 bewijzen dat je een goede voetbalkenner bent, dan val je gegarandeerd in de prijzen. Voetbalkrant.com schenkt talloze prijzen weg: originele shirts van Real Madrid en AC Milan*, stijlvolle uurwerken*, wedstrijdballen en sportzakken van Barcelona en AC Milan, exclusieve voetballen, trendy bedovertrekken, catchy water en sitting balls en als HOOFDPRIJS een VIP EVENT voor 2 personen naar REAL MADRID of AC MILAN*(**).
 
Vip-reis naar REAL MADRID of AC MILAN
 
* Voor deze prijzen moet je je inschrijven op www.voetbalkrant.com/gratis_wedden 
** De winnaar van de VIP-reis is de persoon die het best scoort op het Euro 2008 managerspel en de EK-pronostiek.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties