Voorspel de Europees kampioen en ga als VIP naar AC Milan

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Voorspel de Europees kampioen en ga als VIP naar AC Milan
Foto: © SC

Is het te moeilijk om als bondscoach de beste 11 te kiezen voor het Euro 2008 managerspel. Vrees je dat je de verkeerde keuze hebt gemaakt? Geen nood. Met de EK-pronostiek kan je nog altijd een VIP Event voor 2 personen naar Madrid of Milaan winnen!

Het principe is heel simpel. Je voorspelt gewoon de uitslagen van alle wedstrijden op het EK en hoe beter je gokt, hoe meer punten je kan verdien. Bij een volledig juiste uitslag kan je maar liefst 6 punten per wedstrijd verdienen.
 
Slechte start en meteen een volledig foute pronostiek tijdens de openingswedstrijd? Panikeer niet, er volgen nog 30 wedstrijden (en 180 punten) om je schade in te halen. Je kan tot vlak voor iedere wedstrijd je voorspelling aanpassen. Wanneer het eerste fluitsignaal weerklinkt is het echter voorbij. Wees er dus snel genoeg bij en vul op tijd je pronostiek in.
 
Wedstrijd toch gemist? Je kan nog altijd in de prijzen vallen, want iedere ronde kan je prijzen verdienen. Een slechte speeldag wil dus niet zeggen dat je niet meer kan winnen.Speel mee! 
 
Hoe kun je punten verdienen?
 
  • Aantal goals van thuisploeg juist: 1 punt
  • Aantal goals van bezoekers juist: 1 punt
  • Doelpuntenverschil juist: 1 punt
  • Winnaar juist: 3 punt
  • Gelijkspel juist: 3 punt 

Opmerking: De winnaar van de VIP-reis is de persoon die het beste scoort in het Euro 2008 managerspel EN de EK-pronostiek.

een selectie uit onze schitterende prijzenpot...

VIP Event voor 2 personen naar Madrid of Milaan (alles inbegrepen, zie afbeelding hierboven)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties