Lyon haalt Bosnisch talent bij Metz

De Nijs Michael
| 0 reacties
Lyon haalt Bosnisch talent bij Metz
Foto: © SC

Olympique Lyon heeft de strijd om Miralem Pjanic gewonnen, de beloftevolle Bosniër komt over van FC Metz. Het achttienjarige talent stond ook in de belangstelling van onder andere Real Madrid en Arsenal, maar hij kiest dus voor een avontuur bij Lyon.

De club uit Zuid-Frankrijk had eerder al een akkoord bereikt met de speler zelf, maar op clubniveau was er nog geen deal. Nu zijn de besprekingen tussen beide Franse clubs toch succesvol afgerond, waardoor Pjanic zijn handtekening kan zetten onder een vijfjarig contract bij de Franse landskampioen. 

De achttienjarige middenvelder is alvast laaiend enthousiast op de website van Olympique Lyon: "Ik ben erg blij om hier te zijn, deze club past echt bij mij. We willen allebei veel prijzen pakken", laat Pjanic noteren.

Ook Lyon is tevreden met de overgang van de middenvelder: "Miralem is één van de grootste talenten in het Europees voetbal. Hij presteerde afgelopen seizoen erg sterk bij FC Metz, bovendien beschikt hij over veel capaciteiten en een goede persoonlijkheid. Ik ben blij dat hij, ondanks de zware concurrentie, hier tekent", verklaart voorzitter Jean-Michel Aulas.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties