Opvolger Brepoels bij KVSK United gekend?

Niels Hendriks
| 0 reacties
Opvolger Brepoels bij KVSK United gekend?
Foto: © SC

Danny David wordt allicht de nieuwe trainer van KVSK United, dit weet hbvl. Hij zal er Guido Brepoels opvolgen die naar STVV trok.

Gisterenavond zaten Danny David en KVSK United opnieuw samen om de overeenkomst tussen beide partijen verder af te werken. David zal dus snel officieel voorgesteld worden als nieuwe coach van KVSK United. Manager Kees Lepelaars: "Danny David? Er circuleren nog wel andere namen, hoor. Morgen (vandaag, nvdr) versturen wij een communiqué, tot dan doe ik geen enkele uitspraak over de trainerskwestie. Goed ingelichte bronnen bevestigden wél dat Danny David vandaag voorgesteld wordt als opvolger van Brepoels, aldus de Limburgse krant. Ook de Nederlander Leushuis was kandidaat voor de job van hoofdcoach. 

Danny David was tot voor kort aan de slag als trainer bij Verbroedering Geel. Ook in Lommel is hij geen onbekende, hij verving trainer Pierre Berx in het eerste jaar van Lommel SK in eerste klasse. Na Lommel gered te hebben van de degradatie deed de ex-speler van Waterschei, een stap opzij omwille van zijn drukke job in de banksector.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties