Germinal Beerschot kent Europese tegenstander

Philippe Crols
| 18 reacties

Germinal Beerschot weet tegen wie het zijn eerste wedstrijd in de Intertoto Cup zal spelen. De Antwerpse fusieclub zal het opnemen tegen Neftchi Baku.

Neftchi Baku had een week geleden in eigen huis al met 2-0 gewonnen van FC Nitra en had dus een goede uitgangspositie. Toch liep het voor de club uit Azerbeidzjan nog bijna mis.

Semenik had halverwege de eerste helft de score weten te openen voor de thuisploeg. Een minuut na rust verdubbelde Ceman de score. Het leek nog helemaal rampzalig te worden voor Baku toen Semenik met zijn tweede van de middag er 3-0 van maakte. Toch kwalificeerden de bezoekers zich nog. Jose maakte laat in de wedstrijd de treffer van de kwalificatie.

Volgende week zaterdag om 20u staan Germinal Beerschot en Baku tegenover elkaar. Een week later wacht de terugmatch.