Adelaar beklaagt zijn 'neen' tegen Cercle Brugge

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Adelaar beklaagt zijn 'neen' tegen Cercle Brugge
Foto: © SC

Vorig seizoen moest Cercle Brugge na het vertrek van Harm Van Veldhoven naar Germinal Beerschot op zoek naar een nieuwe coach. Voor Glen De Boeck werd aangesteld praatte groenzwart met een aantal Nederlanders, zoals Frans Adelaar.

Frans Adelaar is momenteel nog altijd werkzaam in Nederland, bij het pas gepromoveerde FC Volendam. Hij was begin vorig seizoen één van de topkandidaten om in het Jan Breydelstadion Harm Van Veldhoven op te volgen als hoofdtrainer van Cercle Brugge. Adelaar trakteerde groenzwart op een 'njet' maar baalt daar nu verschrikkelijk van.

"Na mijn vertrek bij ADO Den Haag heb ik me lang slecht gevoeld. Er waren zeker wel wat aanbiedingen, maar omdat ik niet goed in mijn vel zat, was het gevoel ook anders", zegt Adelaar in het Nederlandse sportweekblad Voetbal International.

"Nu ik terugkijk naar vorig seizoen, had ik voor Cercle Brugge moeten kiezen. Die club wilde me graag hebben. Op zo'n moment ga je de pro's en de contra's tegenover elkaar afwegen en vanwege mijn gemoedstoestand helde het over naar het negatieve. Later, toen ik me beter voelde, heb ik me toch enkele keren afgevraagd waarom ik in godsnaam 'neen' heb gezegd tegen die vereniging", besluit Adelaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties