Getafe trekt Gavilán definitief aan

Nico Wieme
| 0 reacties
Getafe trekt Gavilán definitief aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jaime Gavilán speelt de komende vier seizoenen voor Getafe. De 23-jarige middenvelder komt defnitief over van Valencia en tekent in het zuiden van Madrid een contract voor vier seizoenen.

Getafe is erin geslaagd de 23-jarige huurling Jaime Gavilán definitief te contracteren. De speler komt over van Valencia. Bij Getafe zal hij donderdag een contract ondertekenen, dat hem de komende vier seizoenen aan de Spaanse club bindt. De jeugdinternational kwam in de seizoenen 2005-2006 en 2007-2008 al uit voor Getafe.

Na het eerste seizoen op huurbasis te zijn uitgekomen voor zijn nieuwe club, riep Valencia de middenvelder terug omdat hij zeer veel indruk had weten te maken. Een zware knieblessure weerhield hem er echter van om meer dan zeventien duels te spelen in het eerste elftal van Valencia. Coach Ronald Koeman hield de speler echter aan het begin van dit seizoen op de bank, waarna hij opnieuw op huurbasis naar de voorstad van Madrid vertrok.

Gavilán is voor de verrassende Spaanse club alweer de zesde versterking. Eerder wist de ploeg al Ibrahim Kas, Eugen Polanski, Rafael López Rafa, Joffre Guerrón en Adrián González vast te leggen. Verder heeft Getafe nog interesse voor Roberto Soldado, aanvaller van Real Madrid.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties