Geel-Meerhout gaat op de Leunen spelen

K M
| 5 reacties
Geel-Meerhout gaat op de Leunen spelen
Foto: © SC

Verbroedering Geel-Meerhout zal volgend seizoen zijn thuiswedstrijden op De Leunen afwerken. Tot die keuze kwam het college van burgemeester en schepenen van Geel.

De rechten van opstal worden door de gemeente Geel verleend aan Geel-Meerhout dat de keuze kreeg boven Mol-Wezel. Dat kon gebeuren omdat een geldschieter de achterstallige huurgelden van 25 000 euro betaald had. Rudy Plessers en Jan Tormans gingen donderdag al namens Geel-Meerhout de sloten veranderen en constanteerden dat diverse spullen zoals pc's en muziekinstallatie was verdwenen. Er werd een proces-verbaal opgemaakt door de politie, want Geel-Meerhout had de inboedel van De Leunen gekocht en dus worden al deze zaken teruggeëist.

Dan rest er enkel nog een probleem met de tribunes. Geel-Meerhout heeft nu immers recht op het veld en de staantribunes achter beide doelen. De hoofdtribunes aan beide zijden van het veld zijn echter de eigendom van Vic Keersmaekers, de voormalige voorzitter van Verbroedering Geel. Geel-Meerhout gaat nu met hem rond de tafel zitten en hopen dat Keersmaekers hen niet te veel in de weg gaat leggen. Ter verduidelijking: Verbroedering Geel-Meerhout komt volgend seizoen uit in de 4de klasse C.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties