Farfán heeft problemen met zijn schoenen

De Nijs Michael
| 1 reacties
Farfán heeft problemen met zijn schoenen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jefferson Farfán heeft tijdens zijn eerste training bij Schalke 04 een niet al te beste indruk nagelaten. Dat heeft de nieuwe aanwinst van Schalke niet te danken aan zijn inzet of baltechniek, maar wel aan zijn keuze van schoenen.

Farfán verscheen namelijk op de training van Schalke 04 met gele schoenen, dat viel bij de supporters en medespelers niet echt in goede aarde aangezien dat de kleuren van aartsvijand Borussia Dortmund zijn. "Ik wist niets van de rivalitiet met Dortmund", valt de speler uit de lucht. "Maar mijn ploegmakkers hebben het mij onmiddellijk uitgelegd." Farfán beloofde meteen beterschap: "Ik heb ze nog niet weggegooid, maar ik zal dat zo snel mogelijk doen", liet hij weten.

Toegegeven, Farfán verscheen op de tweede training niet met gele schoenen op het veld. Alleen was de keuze van de Peruaan ook deze keer een beetje ongelukkig, want hij kwam met rode schoenen op de proppen. "Ik weet het, die Bayern-kleuren. Ik moet zo snel mogelijk een paar blauwe schoenen krijgen, of ik spuit ze gewoon blauw", belooft de oud-PSV'er.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties