Leye tekent nieuw contract bij Zulte Waregem

Philippe Crols
| 4 reacties
Leye tekent nieuw contract bij Zulte Waregem
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Zulte Waregem kan opgelucht ademhalen, want topschutter Mbaye Leye heeft een nieuw contract getekend bij de eersteklasser. Enkele weken geleden vertelde hij nog graag te willen vertrekken.

In de loop van vrijdag liet Zulte Waregem echter weten dat Leye een aangepast contract heeft ondertekend. Vorig seizoen maakte de aanvaller nog zestien doelpunten en hij leek aanvankelijk gewoon aan de Gaverbeek te zullen blijven. Enkele weken geleden doken her en der berichten op dat Leye wilde vertrekken.

Nu is het dus zeker dat de Senegalees ook volgend seizoen bij Zulte Waregem zal spelen. De aanvaller zelf zal volgende week pas terug de trainingen hervatten, want hij kampte de afgelopen tijd met een keelontsteking en hamstringblessure.

"Ik ben blij dat het allemaal achter de rug is, want die contractbesprekingen brengen toch wat zorgen met zich mee. Beide partijen hebben een inspanning gedaan en ik ben heel blij met de nieuwe overeenkomst. Ik wil er nu alles aan doen om de prestaties van vorig seizoen te evenaren", sprak Leye.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties