Pizarro denkt niet aan vertrek bij Chelsea

De Nijs Michael
| 0 reacties
Pizarro denkt niet aan vertrek bij Chelsea
Foto: © SC

Claudio Pizarro werd de voorbije weken aan onder andere Werder Bremen, Stuttgart en River Plate gelinkt, maar de zaakwaarnemer van de speler drukt nu alle geruchten de kop in. Volgens hem is er geen sprake van een vertrek bij Chelsea.

Pizarro ruilde het Duitse Bayern München vorige zomer voor het Engelse Chelsea, maar in de Londense wijk kon de 29-jarige aanvaller vorig seizoen niet echt bekoren. Al snel doken dan ook de eerste berichten op over een vertrek van de Zuid-Amerikaan, maar die worden nu formeel tegengesproken door diens zaakwaarnemer. 

Vooral een overgang naar River Plate is onmogelijk volgens zaakwaarnemer Carlos Delgado. "Iemand heeft zich zitten vervelen en heeft daarom dit waanzinnig nieuws de wereld ingestuurd. River Plate kan in de eerste plaats het salaris van Pizarro niet betalen en daarbij komt nog is dat Claudio helemaal niet naar Zuid-Amerika wil terugkeren", is de man klaar en duidelijk. 

Maar ook voor Europese ploegen is er weinig hoop: "De beslissing ligt bij hem. Tot nu toe hebben zich zeven ploegen uit Europa gemeld, ik heb ze allemaal de waarheid verteld. Claudio wil bij Chelsea blijven, het is dus nutteloos om te blijven praten over een eventuele transfer".
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties