Sint-Truiden: Chimedza bijna fit, Charaï inzetbaar

Kevin Pieters
| 0 reacties
Sint-Truiden: Chimedza bijna fit, Charaï inzetbaar
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond staat de laatste oefenwedstrijd van tweedeklasser Sint-Truiden op het programma. De Kanaries ontvangen op Staaien de Kempische eersteklasser Westerlo.

Bij STVV blijft Muscalu Valentin, na een trap in de wedstrijd tegen Germinal Beerschot, aan de kant. Cephas Chimedza is bijna topfit. Nieuwkomer Issame Charaï is opnieuw inzetbaar na een enkelblessure en Vincent Euvrard kampt met problemen aan de knie.  De verdediger blijft, met het oog op de eerste competitiewedstrijd, veiligheidshalve aan de kant. Nu woensdag start de competitie in de tweede klasse en maken de Truienaars al direct de zware verplaasting naar Oud-Heverlee-Leuven.

Westerlo kan in deze oefenpot geen beroep doen op nieuwkomer Sergio Hellings. Stef Wils en Wouter Corstjens zijn er wellicht ook niet bij. Wouter Scheele, die sukkelt met een enkelblessure, trainde gisteren niet mee.

Na de match zullen spelers en trainers van de heren- en damesploeg van STVV aanwezig zijn op de ploegvoorstelling in de kantine. Supporters krijgen uitgebreid de kans hun favoriete spelers te ontmoeten, een babbel te slaan, handtekeningen te verzamelen en foto's te nemen. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties