Quansah en Wuytens blijven Heracles trouw

De Nijs Michael
| 3 reacties
Quansah en Wuytens blijven Heracles trouw

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heracles heeft de contracten van Kwame Quansah en Jan Wuytens opgenbroken. Beide spelers hebben intussen hun handtekening gezet onder een contractverlenging.

Quansah (foto) lag nog tot medio 2009 onder contract in Almelo, maar het team is tevreden over zijn prestaties en bood hem daarom een contractverlenging aan. De middenvelder ging intussen akkoord met de aanbieding van zijn werkgever en tekende bij tot  de zomer van 2011. "Ik ben blij met deze contractverlenging want Heracles is een mooie club die bij me past", reageerde de speler tevreden.

Ook Wuytens had nog een contract tot volgende zomer, maar net zoal Quansah kan ook hij op een contractverlenging rekenen. De verdediger tekende bij tot medio 2010, bovendien staat er in het contract een optie waardoor de verbintenis nog met drie jaar kan worden verlengd. "Ik ben blij dat we er weer twee jaar aan toevoegen. Ik wil me graag doorontwikkelen om samen met Heracles een stabiele speler te worden in de Eredivisie", aldus Wuytens.

Uiteraard is ook Heracles uiterst tevreden dat beide spelers hun lot langer aan de club verbonden hebben. "Kwame en Jan zijn basisspelers die met name vorig seizoen dragende spelers voor ons waren. We zijn zeer blij met het feit dat ze langer bij ons blijven", reageerde algemeen directeur Nico-Jan Hoogma.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties