Stijn Stijnen in honderste Studio 1 op zondag

Anthony Van der Planken
| 9 reacties
Stijn Stijnen in honderste Studio 1 op zondag
Foto: © SC

Zondagavond zit Frank Raes voor de honderdste keer klaar aan de Studio 1-tafel om het voetbal van het afgelopen weekend te bespreken. Zijn gasten zijn Stijn Stijnen, Jan Wauters en Gilles De Bilde.

De Rode Duivels hebben hun start voor de wereldbekercampagne niet gemist. Na een 3-2 overwinning zaterdag tegen Estland sleepten de Belgen een punt uit de brand in de hel van Turkije. Het secure sluitstuk was Stijn Stijnen. Met enkele spectaculaire reflexen en reacties ligt hij mee aan de basis van de vier op zes. Stijnen komt vertellen over het nieuwe elan bij de Rode Duivels en de weg naar Zuid-Afrika. Zaterdagavond staat hij onder de lat bij Club Brugge als Club het opneemt tegen Dender in de tweede competitiewedstrijd voor Club van het seizoen.

Gilles De Bilde praat zondagavond niet alleen over het competitievoetbal, maar ook over de Rode Duivels. Hij is Dokter Sokker en legt uit hoe de Duivels volgens hem moeten spelen om op de wereldbeker in Zuid-Afrika te geraken.

Jan Wauters bekijkt en analyseert de twee zondagavondwedstrijden: Charleroi tegen Cercle Brugge en Zulte Waregem tegen Racing Genk. De ambitieuze Limburgers begonnen moeilijk aan het seizoen. De eerste overwinning tegen Lokeren kwam er eerder moeizaam en de dure aankopen vinden hun draai nog niet helemaal. Een verplaatsing naar de Gaverbeek is dan ook geen cadeau.

In Binneuh! nodigt Leo Van der Elst elke week een aantal vrienden uit om een legendarisch moment uit de voetbalgeschiedenis na te spelen. Twee weken geleden zette Leo samen met Nico Claesen en Danny Veyt een perfecte imitatie neer van de goal van David Platt tegen België op de wereldbeker voetbal in 1990 in Italië. Zondag mag de kijker opnieuw raden over welk moment het gaat.

Studio 1, zondag 14 september om 23u op één.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties