Cappellen op zoek naar eerherstel

Rombaux Gunther
| 0 reacties
Cappellen op zoek naar eerherstel

Zaterdagavond worden de eerste vier duels van de vierde speeldag afgewerkt in derde klasse B. Dessel Sport gaat op zoek naar zijn eerste punten terwijl Cappellen op zoek gaat naar eerherstel na de zwakke prestaties van de afgelopen weken.

Dessel Sport gaat zaterdagavond in eigen huis tegen Mol-Wezel, dat op de vorige speeldag zijn eerste punten veroverde tegen Wezet, op zoek naar zijn eerste punten van het nieuwe seizoen. RC Mechelen sleepte vorige week op de valreep een gelijkspel uit de brand tegen Rupel Boom en krijgt zaterdagavond Veldwezelt op bezoek terwijl Rupel Boom de verplaatsing maakt naar Tongeren. KV Turnhout, dat samen met Willebroek en Boom de eerste plaats deelt, maakt zaterdagavond de verplaatsing naar Hoogstraten waar het een streekderby mag afwerken.

Willebroek-Meerhof, één van de co-leiders, krijgt op zondag het bezoek van Hamoir dat op zoek gaat naar de drie punten om van een geslaagde competitiestart te kunnen spreken, maar ook Willebroek rekent op de drie punten om mee aan de leiding te blijven van het klassement. FC Cappellen zag zijn competitiestart volledig de mist in gaan en incasseerde bovendien op de vorige speeldag maar liefst vijf doelpunten in Turnhout. Het vertrouwen kreeg dus een flinke deuk maar toch gaat de club op zondagmiddag best voor de volle buit tegen Seraing wil het niet in een uitzichtloze situatie verzeilt raken. Bocholt deed het tot op heden niet onaardig en neemt het in zijn volgende wedstrijd op tegen Verviers. In de laatste partij op zondag ontvangt Wezet nieuwkomer Kelmis.


za. 19.30u. Dessel Sport - Mol-Wezel
za. 20u. RC Mechelen - Veldwezelt
za. 20u. Tongeren - Rupel Boom
za. 20u. Hoogstraten - Turnhout
zo. 15u. Willebroek-Meerhof - Hamoir
zo. 15u. Wezet - Kelmis
zo. 15u. FC Cappellen - Seraing
zo. 15u. Verviers - Bocholt

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties