Herpakt Eendracht Aalst zich?

Rombaux Gunther
| 4 reacties
Herpakt Eendracht Aalst zich?

Vrijdagavond wordt in Oudenaarde de vierde speeldag op gang gefloten in derde klasse A. Voor Aalst, Woluwe en Union wordt het hoog tijd om uit de startblokken te schieten na een gemiste competitiestart.

Op vrijdagavond vindt in het Burgemeester Thienpondstadion de clash van de Vlaamse Ardennen plaats tussen KSV Oudenaarde en SV Sottegem, een derby die steevast voor wat spanning garant staat. Op zaterdagavond trekt Woluwe-Zaventem naar La Louvière waar de club zijn sterke prestatie tegen Aalst van afgelopen weekend wil gaan bevestigen. Toch zal La louvière geen te onderschatten hindernis worden, want de club moet nog steeds op zoek naar zijn eerste punten van het nieuwe seizoen.

FCN Sint-Niklaas nam een bevredigende start in de nieuwe competitie en speelt zondagmiddag gastheer voor Wielsbeke dat op de vorige speeldag met zware cijfers onderuit ging tegen Gent-Zeehaven. De Gentenaars nemen het op hun beurt op tegen Wetteren dat geen onaardig seizoensbegin doormaakt. Twee clubs die van een gemiste start mogen spreken zijn Eendracht Aalst en WS Woluwe, die komende zondag in een onderling duel zullen strijden om de drie punten die broodnodig zijn om de aansluiting met de top niet te verliezen. In navolging van Aalst bedankte ook Woluwe deze week zijn trainer, misschien kan dit wel voor de ommekeer zorgen bij de club. Ook RC Waregem staat voor een moeilijke opgave, dit tegen Union dat met amper één puntje uit drie wedstrijden niet echt tevreden kan zijn over zijn seizoensbegin en op zoek moet naar de drie punten wil het zijn competitiestart niet compleet de mist zien ingaan. Diegem Sport bracht afgelopen weekend de drie punten mee uit Wetteren en gaat tegen URS Centre opnieuw op zoek naar de winst. Een veraderlijke klus echter want nieuwkomer Centre liet tot op heden zien dat het niet zomaar over zich heen laat lopen. In het laatste duel ontvangt Boussu Dour Borinage leider Peruwelz dat een zeer sterke start nam in deze competitie en voorlopig als enige titelkandidaat de hoge verwachtingen lijkt in te lossen.



vr. 20u. KSV Oudenaarde - SV Sottegem
zat. 20u. La Louvière - KVW Zaventem
zo. 15u. FCN Sint-Niklaas - SC Wielsbeke
zo. 15u. RBD Borinage - Peruwelz
zo. 15u. RC Waregem - Union SG
zo. 15u. E.Aalst - WS Woluwe
zo. 15u. Diegem Sport - URS Centre
zo. 15u. Gent-Zeehaven - Wetteren

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties