Aragones vraagt geduld aan fans en bestuur

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Aragones vraagt geduld aan fans en bestuur
Foto: © SC

Fenerbahçe hoopte met de Spanjaard Luis Aragones een trainer te hebben aangesteld die hen grote successen zou brengen, maar op dit ogenblik loopt het helemaal anders. De club uit Istanbul beleeft zijn slechtste start in twintig jaar tijd.

Na vijf speeldagen in de Turkcell SüperLig staat Fenerbahçe op een tiende stek met amper zes punten. Afgelopen vrijdag werd met 2-1 verloren van Sivasspor nadat het nochtans met 0-1 was voorgekomen. "Het is zeker niet de start die we voor ogen hadden gehouden. We hebben nog tijd nodig om op de toppen van ons kunnen te presteren", aldus Luis Aragones op een persconferentie.

Morgen komt het Oekraïense Dynamo Kiev op bezoek in het kader van de Champions League. De coach die Spanje naar de Europese titel loodste afgelopen zomer op het EK in Zwitserland en Oostenrijk gelooft volop in de kansen van zijn team. "Ik denk niet dat het puntenverlies in de competitie de spelers zal beïnvloeden. De Champions League is een volledig ander toernooi en vereist ook een andere motivatie", besluit Aragones.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties