Sanogo kreeg rood 'op vraag van Fränkel'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Sanogo kreeg rood 'op vraag van Fränkel'
Foto: © SC

Ray Fränkel speelde zaterdag een hoofdrol in Antwerp-Brussels. De Nederlandse verdediger lag aan de basis van het derde doelpunt en de uitsluitingen van Sanogo en Durieux.

Er zat een reukje aan de derde Antwerpse treffer. Fränkel gaat op een hoekschop van Zarko Jelicic voluit voor het leer, maar sleurt in zijn sprong doelman Isa Izgi mee in zijn eigen doel. Manu Kenmongé profiteert en knalt de 3-1 tegen de touwen.
 
Geen fout
 
“Niets aan de hand”, wuift Fränkel de vraag weg. “Ik ga voor de bal en hij heeft hem niet. Ik heb achteraf wel mijn verontschuldigingen aangeboden, maar wij kregen wel een boost aan vertrouwen.”
 
Zeven minuten later bevindt de verdediger zich opnieuw in het oog van de storm. Moussa Sanogo werkt de Nederlander tegen de grond en krijgt op aangeven van de grensrechter de rode kaart.
 
Lastig mannetje
 
“Hij heeft me een kniestoot in de dij gegeven”, weet Fränkel. “Hij irriteerde me al heel de wedstrijd, kwam altijd voor mij staan en gaf me dan een elleboog in de maag. Ik heb de grensrechter op de hoogte gebracht en gevraagd of hij hem in het oog wou houden. Ik was blij dat hij eraf was. Het was een lastig mannetje.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties