Canale nieuwe trainer Lanaken VV

Ruben Claesen
| 1 reacties
Canale nieuwe trainer Lanaken VV
Foto: © SC

Na spoedberaad op maandagavond is er bij derdeprovincialer Lanaken VV een opmerkelijke beslissing genomen. De één op vijftien eist zijn tol voor trainer Dirk Peeters, die onmiddellijk vervangen wordt door Franco Canale.

Na bijna elf maanden aan het roer moet Peeters dus plaats ruimen voor een nieuwe wind. Peeters zelf werd begin november van vorig jaar nog aangesteld om te redden wat er te redden viel. Mission impossible, zo leek het met nul op drieëndertig, maar toch strandde hij op één punt van het behoud. Een knappe prestatie, zij het zonder beloning.
 
Die positieve spiraal kon dit seizoen niet doorgetrokken worden. Uit de eerste vijf (zij het lastige) wedstrijden kon LVV maar één punt puren, en de zware cijfers van zaterdag tegen Zutendaal (1-6) waren er te veel aan.
 Zijn vervanger is geen onbekende. Franco Canale coachte Lanaken al in het begin van de jaren ’00 en werd als de ideale opvolger gezien om de rood-groenen zo snel mogelijk uit het slop te halen. Eerstvolgende opdracht: aanstaande zondag om 15u00 op het veld van Rotem.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Limburg (3B)

Nieuwste reacties